Ποιοι Eίμαστε και τι Είναι η V-KOOL / IQue;

1440Η V-KOOL/ IQue -ATHENS (ΚΩΤΟΥΛΑΣ Β.- ΜΑΡΤΙΝΗΣ Α. Ο.Ε.) που εδρεύει στην Γλυφάδα Αττικής, είναι οι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της V-KOOL International, LTD για την Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια. Με τριακονταετή εμπειρία στις ΗΠΑ και στις διεθνείς αγορές στις ενεργειακές λύσεις και στις λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και προστασίας του περιβάλλοντος, η V-KOOL/ IQue -ATHENS επέκτεινε τις δραστηριότητες της και στην Ελλάδα.

Η V-KOOL International LTD, είναι μια διεθνής εταιρεία, παγκοσμίως γνωστή για την επαγγελματικότητα και την αποτελεσματικότητα της. Επιχειρεί σε περίπου 30 χώρες με πάνω από 1000 σημεία πωλήσεων. Είναι πρωτοπόρος και αποκλειστική παραγωγός του μοναδικού διαυγούς φιλμ, “Επιλεκτικού Φάσματος” στον κόσμο, όπου μεταδίδει σε ποσοστό πάνω από 75-80% του φωτός ημέρας, ενώ απωθεί 99% της υπεριώδους ακτινοβολίας και 94% της υπέρυθρης θερμότητας. Bρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της μεγαλύτερης εταιρείας στον κόσμο στην παραγωγή και εκμετάλλευση μεμβρανών, την “SOLUTIA Inc.” .

Αναπτύχθηκε αρχικά για το διαστημικό και στρατιωτικό πρόγραμμα των ΗΠΑ και διασκευάζεται τώρα για εμπορική χρήση. Χρησιμοποιούν νανοτεχνολογία ώστε να πραγματοποιούν "φασματική επιλογή" της Ηλιακής Ακτινοβολίας και έτσι χωρίς να αλλάζουν την όψη του τζαμιού, προσφέρουν την μεγίστη δυνατή προστασία από τις ανεπιθύμητες ακτινοβολίες (την υπέρυθρη, που ευθύνεται για την ζέστη, και την υπεριώδη που επιτίθεται στα χρώματα και στην υγεία του δέρματος), αφήνοντας όμως το φυσικό φως να περάσει, μειώνοντας συγχρόνως τις γυαλάδες της αντηλιάς.

Τι Kάνει για σας η V-KOOL / IQue;

21Η μεγάλη πρόσφορα των μεμβρανών της V-KOOL / IQue στον καταναλωτή είναι η σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας. Η δεδομένη βελτίωση στην απόδοση του κλιματιστικού (έως 60%) εξασφαλίζει οικονομία στον λογαριασμό του ρεύματος έως και 40% κατά τις ημέρες που χρησιμοποιείται ο κλιματισμός. (Το διάστημα αυτό στην Ελλάδα είναι πάνω από 200 ημέρες ετησίως).

Απώτερος σκοπός της εταιρείας V-KOOL / IQue είναι η δημιουργία άνετων και υγιεινών χώρων εργασίας και διαβίωσης. Η λύση αυτή επιστέφει την δαπάνη της περίπου μέσα σε δυο με τρεις σεζόν.

Η IQue/-KOOL σχεδιάστηκε για να αντικαταστήσει τα χρωματιστά ή αντανακλαστικά τζάμια ή φιλμ και όλα τα άλλα προϊόντα που καταπολεμούν τη ζέστη. Το χρωματιστό τζάμι ή φιλμ, κλείνει έξω το φως ενώ επιτρέπει τη μετάδοση της υπέρυθρης ακτινοβολίας. Οι σκούροι χρωματισμοί απορροφούν γρήγορα την θερμότητα με αποτέλεσμα να την ακτινοβολούν και να δημιουργούν θερμικό στρες στο γυαλί. Στην περίπτωση του V-KOOL / IQUE, το φιλμ είναι σχεδιασμένο ειδικά να μεταδίδει το φως αλλά να αντανακλά την θερμότητα. “Και δεν είναι μόνο αυτό. Η ασφάλεια που σας παρέχει η ΙQue/V-KOOL, με τα ειδικά γι’αυτό τον λόγο σχεδιασμένα φιλμ, είναι η επιπλέον ανάγκη της εποχής. Χωρίς τραυματισμούς, με σημαντική χρονικά καθυστέρηση στην διάτρηση και θραύση, είστε σε πλεονεκτική θέση όποιας κακόβουλης απειλής, ή κάποιου ατυχούς γεγονότος. Τα 28000 psi ελαστικής ανθεκτικότητας σας την εξασφαλίζουν

Στοιχεία για την απόδοσή του καταγράφηκαν με φασματοφωτόμετρο Perkin-Elmer Lambda 9 σε συνδυασμό με το "Window 4.0Fenestration Program" που προμήθευσε η ομάδα "Παράθυρα και Φως Ημέρας" των Lawrence Barclays Laboratories, η παγκόσμια γνωστή επιστημονική ομάδα παραθύρων.

IQue™ - Η Εξέλιξη της Επωνυμίας

Μοναδικά Ευφυές

Το Όνομα Μιλάει Από Μόνο Του

Το όνομα IQue υποδηλώνει ευφυΐα, μαγικά υποβλητικές εκδηλώσεις και εικόνες έξυπνων μεμβρανών παραθύρων που μπορούν να κάνουν τα συστήματα υαλοπινάκων σας πιο ευφυή. Η IQue ενισχύει το θαύμα το οποίο προκαλούν στη ζωή μας τα γυάλινα παράθυρα διατηρώντας τη διαφάνειά τους, απομακρύνοντας τον ανεπιθύμητο παράγοντα θερμότητας, κάνοντας τα πιο ασφαλή, βελτιώνοντας την αισθητικότητα… Η λίστα διευρύνεται με τη συνεχιζόμενη διεξαγόμενη έρευνα και ανάπτυξη στην παραγωγή νέων ευφυών μεμβρανών IQue. Με την υποστήριξη της περίφημης συμβουλευτικής εταιρείας, Young & Rubicam (Y&R), η IQue εξελίσσεται σαν εγκεκριμένη επωνυμία της V-KOOL. Σχεδιασμένη από την V-KOOL, η IQue δεν παρέχει μόνο νέες σειρές υψηλής απόδοσης μεμβρανών, αλλά και τη διαβεβαίωση της ποιότητας.

Οι 100 Κορυφαίες Εφευρέσεις της Χιλιετίας

Επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική τεχνολογία της V-KOOL πίσω από τις μεμβράνες V-KOOL, το περιοδικό Popular Science ψήφισε την τεχνολογία V-KOOL σαν μία από τις 100 κορυφαίες εφευρέσεις της χιλιετίας, μαζί με άλλες μεγάλες εφευρέσεις όπως το αυτοκίνητο, το τηλέφωνο και το διαδίκτυο. Η επένδυση στην τεχνολογία V-KOOL σημαίνει επένδυση σε τεχνολογία η οποία θα αποτελεί το κριτήριο για τα επόμενα χρόνια.

Οι εταιρίες ΙΝΤΡΑΛΟΤ, GAP, TIMBERLAND, Lacoste, Replay, ΓΑΛΗΝΟΣ, ALDEMAR HOTELS, Land Rover, FORD, Suzuki, Mercedes, Saab, BMW και ένα πλήθος από πελάτες, μας εμπιστεύτηκαν ήδη.

V-KOOL/ IQue -ATHENS. Επιστεφτείτε μας και Εσείς!

Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ)

“Το V-KOOL / IQUE συνδυάζει σημαντικό έλεγχο της ηλιακής ακτινοβολίας με ψηλό βαθμό μετάδοσης του ορατού φωτός και χαμηλή ορατή αντανακλαστικότητα - για πρώτη φορά στη βιομηχανία. Η τεχνολογία στην οποία οφείλεται η εντυπωσιακή αυτή απόδοση αναπτύχθηκε επίσης για πρώτη φορά στον κόσμο.”

 • Γ
 • Ι
 • Α
 •  
 • Ε
 • Π
 • Α
 • Γ
 • Γ
 • Ε
 • Λ
 • Μ
 • Α
 • Τ
 • Ι
 • Ε
 • Σ